Gemeente Gemeente Kinrooi

Handelaars gezocht voor win-win-win-actie 2022

Gepubliceerd op  do 15 sep 2022
Voor het derde jaar op rij organiseren de gemeente en UNIZO Kinrooi de win-win-win-actie tijdens het eindejaar. Gedurende zes weken - van 28 november 2022 tot en met 8 januari 2023 - kunnen lokale klanten hun aankopen terugverdienen én tegelijk een lokale vereniging steunen.

Het concept van de win-win-win-actie is na twee jaar wel gekend. Wie in het eindejaar zijn aankopen doet in 3640 Kinrooi kan zijn aankoopbedrag wekelijks tot 100 euro terugverdienen. Tegelijk kan de winnaar een lokale vereniging nomineren die hetzelfde bedrag uitgekeerd krijgt. Kassatickets van àlle winkels in de gemeente Kinrooi komen in aanmerking. Het gewonnen bedrag - uitgekeerd via een win-win-win-bon - spenderen kan enkel bij een deelnemende handelaar.

Belronde naar kandidaat-handelaars
Na enkele mailings mogen de handelaars zich verwachten aan een telefoontje van het organiserend comité om mee te doen aan de actie dit eindejaar. De voorwaarden hiervoor zijn identiek aan voorgaande jaren. Meedoen kost 50 euro en daarvoor krijgt de handelaar alle materialen om deel te nemen (affiche, lege omslagen, kassabonnen indien zelf geen tickets beschikbaar, enz...) Natuurlijk hoef je als handelaar niet op een telefoontje te wachten en kan je via deze link zelf ook direct inschrijven.   

Enkele nieuwigheden voor 2022
Omdat de eindejaarsaankopen vaak rond Kerstmis en/of Nieuwjaar gedaan worden, gaat de actieperiode nu tot net over Nieuwjaar. De laatste trekking zal plaatsvinden op dinsdag 10 januari 2023. De twee trekkingen ervoor - 27 december en 3 januari - is er een dubbele pot van 2 x 2.000 euro en is er dus méér kans om te winnen. Alle info over de actie van 2022 vind je hier.