Gemeente Gemeente Kinrooi

Doe mee aan de grote griezeltelling

Gepubliceerd op  do 22 okt 2020
Dit jaar zal Halloween er net iets anders uitzien. Van deur tot deur gaan en grabbelen in de snoepkom is niet aan te raden nu de verspreiding van corona helaas weer toeneemt. Dankzij Sport Vlaanderen en de sportdienst kan je - na de berentocht eerder dit jaar - nu griezels gaan tellen in Kinrooi.

In Kinrooi kan je vanaf komend weekend tot 11 november op pad met de Griezelkaart. De bedoeling is om alle vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen te tellen die je op je griezelwandeling tegenkomt.

Opdat er dan heel snel heel veel griezels gespot kunnen worden, vragen we direct actie te ondernemen. Verstop in deze periode zoveel mogelijk griezelfiguren achter je raam of in je voortuin! Bij de downloads hieronder vind je alvast enkele zeer leuke kleurplaten. Die kan je vanaf dinsdag ook afhalen bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel. In de bib - die gesloten is van 26 tot 28 oktober - kan je ze vanaf donderdag krijgen. Print ook zeker de Griezelkaart af om je vondsten te noteren! 

Maak kans op een leuke prijs!
Deelnemers die een leuke foto van hun griezelwandeling posten op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of die een foto mailen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be, maken kans op één van de tien sportpakketten ter waarde van 100 euro. De winnaars worden op vrijdag 13 november gekozen uit alle inzendingen. Veel griezelplezier!

met dank aan Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen