Gemeente Gemeente Kinrooi

Gratis Energiefit-infosessies

Gepubliceerd op  vr 20 jan 2023
Mensen zitten nog vaak met vragen rond duurzaam bouwen. Om hen wegwijs te maken, organiseert de gemeente in samenwerking met Dialoog en Fluvius een aantal Energiefit-sessies. Op 16 februari is er eentje over dakisolatie en een maand later komt energiezuinig verwarmen aan bod.

Infosessie Dakisolatie
donderdag 16 februari om 19u30

Dakisolatie is één van de beste investeringen voor je woning. Want warme lucht stijgt, zodat je woning de meeste warmte verliest via je dak. Je dak isoleren kan bovendien op veel manieren. En vaak zijn de werken minder ingrijpend dan je denkt. Laat je niet afschrikken, maar informeer je goed. Dat kan tijdens de gratis infosessie dakisolatie op donderdag 16 februari om 19u30 in het gemeentehuis (zaal B10).

Schrijf je hier in voor de infosessie dakisolatie op 16 februari 2023

Infosessie Energiezuinig verwarmen
donderdag 16 maart om 19u30

Wist je dat een verwarmingsinstallatie van tien jaar oud je al handenvol geld kan kosten? In deze sessie kom je alles te weten komt over centrale of decentrale verwarming. Je ontdekt er ook of hernieuwbare energie haalbaar is voor jou. Voorkennis is niet nodig. Laat je goed informeren over de vele mogelijkheden rond energiezuinig verwarmen. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.Deze infosessie vindt plaats op donderdag 16 maart in het gemeentehuis (zaal B10).

Schrijf je hier in voor de infosessie energiezuinig verwarmen op 16 maart 2023