Gemeente Gemeente Kinrooi

Grafsteen (laten) poetsen voor Allerheiligen

Gepubliceerd op  do 21 sep 2023
De aanloop naar Allerheiligen is het ideale moment om het graf van onze dierbare overledenen te onderhouden. Maar niet iedereen kan dit zelf doen. Daarom organiseert wijk-werken Maasland het project "Grafstenen poetsen". 

In het verleden werden er jaarlijks zo’n 320 graven onderhouden door wijk-werkers. Aangezien de klanten heel erg tevreden waren over deze service, heeft de Projectvereniging wijk-werken Maasland er voor gekozen om dit project verder te zetten. Dankzij de medewerking van de vijf Maaslandse gemeentebesturen - Lanaken, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi - maakt de projectvereniging dit jaar een flinke doorstart.

Wil je ook graag een grafsteen laten poetsen door een wijk-werker? Dan kan dat tussen 22 en 30 oktober 2023, ook voor graven op alle kerkhoven van de gemeente Kinrooi. Hiervoor dient je een (jaarlijks) inschrijfgeld van 7,50 euro te betalen. Daarbij komt dan 7,45 euro per enkele grafsteen en 14,90 euro per dubbele grafsteen.Let wel: om van deze service gebruik te kunnen maken, dien je je ten laatste op 25 oktober 2023 in te schrijven (zie aanvraagformulier bij de download bij dit bericht).

Voor meer informatie over deze dienst, kan je vrijblijvend contact nemen met wijk-werken Maasland via 089 36 54 40, info@wijkwerkenmaasland.be of contacteer je plaatselijk wijk-werkkantoor.