Gemeente Gemeente Kinrooi

Foto-oproep aan alle inwoners

Gepubliceerd op  do 09 apr 2020
Wie plant er vandaag nog een verre vakantie? Misschien blijven we de komende zomer eerder thuis. Nu is het de ideale gelegenheid om eens te laten zien hoe mooi onze gemeente is en welke verborgen parels er allemaal zijn. Geef gevolg aan deze foto-oproep voor de Corona-expo.

Bewegen in de buurt van je huis is één van de aanbevelingen die nog steeds geldt. Ga jij een wandeling of fietstocht maken? Of even joggen? Neem dan je smartphone of fototoestel mee en maak onderweg een leuke foto! Wat mag op die foto staan? Jij, je gezin, je hond, een leuk landschap, een zonsondergang, een bezienswaardigheid of gewoon een mooi moment of plekje, het mag allemaal. Heb je een mooie foto? Dan vragen we twee dingen:

1 Mail je foto - in drukkwaliteit (HDR) - voor 31 augustus 2020 naar cultuur@kinrooi.be. Zet een korte beschrijving erbij en vermeld zeker de naam van de fotograaf bij je inzending. De beste foto’s zullen uitgekozen worden door de Kinrooise culturele raad en gebruikt worden voor de Corona-expo, dit najaar in GC De Stegel. Na de tentoonstelling krijgen de indieners van de geselecteerde beelden een ingekaderde grote foto.

2 Post je foto op Instagram met vermelding van @3640kinrooi en minstens de hashtags #mooikinrooi #coronaexpo #coronapositief. Ben je sportief bezig? Zet er dan zeker #sportersbelevenmeer bij. Je vult verder aan met hashtags die jij toepasselijk vindt.

Bekijk corona door een andere bril en laat iedereen meegenieten van de mooie plekjes in je buurt en doe mee aan onze foto-opdracht !