Gemeente Gemeente Kinrooi

Filmoproep aan Kinrooise ondernemers

Gepubliceerd op  ma 20 apr 2020
Na de foto-oproep aan de inwoners vorige week, lanceert de gemeente Kinrooi nu een filmoproep naar de Kinrooise ondernemers. Zij krijgen de kans om iedereen te laten weten waar ze mee bezig zijn in coronatijden en om een positieve videoboodschap achter te laten.

Het zijn niet altijd gemakkelijke tijden voor onze lokale en in het bijzonder de toeristische ondernemers. Via verschillende initiatieven promoten de gemeente en UNIZO Kinrooi het winkelhieren, kopen bij de lokale ondernemers. Op www.shopinkinrooi.be krijg je een mooi overzicht waar je iets kan bestellen, afhalen of laten leveren. Maar dat is niet bij iedereen mogelijk... Sommigen kunnen niet anders dan de zaak (tijdelijk) sluiten. 

De gemeente Kinrooi biedt alle geïnteresseerde handelaars de mogelijkheid om in een kort, zelfgemaakt filmpje te laten weten waar ze mee bezig zijn. Ze kunnen een positieve boodschap achterlaten zodat we na de coronamaatregelen zeker opnieuw eens kunnen langs gaan. Ter ondersteuning van de lokale handelaars en het winkelhieren, zullen de filmpjes gedeeld worden op Facebook.  

Heb je als (toeristische) ondernemer zin om mee te doen aan dit initiatief?
Dan vragen we twee dingen:

1 Maak een filmpje - maximum 2 minuten – waarin je een woordje uitleg geeft over jezelf en je zaak. Geef een rondleiding in je zaak. Vertel wat je doet in deze coronatijd en wat de plannen erna zijn. Sluit af met een (positieve) boodschap voor de toekomstige toeristen en/of de inwoners van Kinrooi.

2 Bezorg je filmpje via www.wetransfer.com aan communicatie@kinrooi.be. Indien het filmpje OK is, zetten we de videoboodschap online via diverse kanalen.

Benieuwd naar een praktijkvoorbeeld? Bekijk dan het eerste filmpje van 't Tegelhuuske: hier op ons You Tube kanaal of op de gemeentelijke Facebook-pagina. Of geniet van de andere ondernemers die dit voorbeeld volgden:
- De Spaenjerd 
- Kisserweide
- Sailcenter Limburg
- Bruno Plaghki
- Alles Kids
- Botel Ophoven