Gemeente Gemeente Kinrooi

Feedback kinrooimeemaken.be

Gepubliceerd op  vr 27 dec 2019
Op maandag 2 december keurde de gemeenteraad het meerjarenplan voor de volgende jaren goed. Veel inspiratie daarvoor werd uit kinrooimeemaken.be gehaald, het online burgerparticipatieplatform dat begin 2019 gelanceerd werd. Benieuwd naar de resultaten daarvan? Kom dan 6 januari 2020 naar de Bunker.

Van 18 maart tot 18 mei kon iedere burger zijn of haar idee of voorstel kwijt om onze gemeente nog mooier en beter te maken. Er registreerden zich maar liefst 700 personen op het platform. Dat was goed voor ruim 100 ideeën.

Enkele zijn reeds in uitvoering, bijvoorbeeld het openwaterzwemmen aan het Bastion (afgelopen zomermaanden) en de aanleg van het klimaatbos aan de Witbeekvallei. Een aantal andere ideeën vinden we ook nog terug in het meerjarenbudget voor 2020-2025.

Die plannen voor de komende vijf jaar zullen voorgesteld worden op een Meemaakavond op maandag 6 januari om 20u00 in de Bunker (Nelsiveld Kinrooi). Daar zal dan ineens ook de link gelegd worden naar de voorstellen die geopperd werden op kinrooimeemaken.be die trouwens in december allemaal een statusupdate kregen. 

De geregisteerden op het forum krijgen een persoonlijke uitnodiging per mail voor dit terugkoppelmoment maar vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom. Want… de toekomst van Kinrooi maken we samen!