Gemeente Gemeente Kinrooi

Dorpsrestaurant Kessenich in kerstmodus

Gepubliceerd op  vr 21 dec 2018
Het dorpsrestaurant voor senioren kent al ruim vijf jaar succes in Kinrooi. De laatste afspraak van 2018 in Kessenich kreeg een speciaal kersttintje dankzij een slimme aanpak van de vrijwilligers. Ondertussen zijn ook alle data voor het nieuwe jaar gebundeld in een leuke folder.

Beurtelings in een ander dorp gezellig tafelen met senioren: dat is wat al meer dan vijf jaar mét succes georganiseerd wordt door de gemeente Kinrooi én een grote groep vrijwilligers. Het team van Kessenich had het ganse jaar low budget gewerkt met de tafelversieringen. Het was er zeker niet minder mooi door maar dankzij deze tactiek was er voor het laatste dorpsrestaurant wel iets extra mogelijk! Het dorpsrestaurant is voor sommige mensen één van de weinige zaken die hen met Kerstmis verbindt...

Op 20 december kon aangeschoven worden aan een echte kersttafel, voorzien van gepaste decoratie met lopers. Daarnaast kreeg iedereen een borreltje aangeboden door de kerstman of kerstvrouw. De 62 aanwezigen senioren dankten de vrijwilligers met een daverend applaus wat een stimulans is om hun werk verder te zetten. Iedereen keerde tevreden en positief naar huis van het laatste dorpsrestaurant van 2018. 

Na een korte eindejaarsbreak begint het dorpsrestaurant terug in Geistingen op 10 januari. In 2019 zijn er weer 39 donderdagen gepland om gezellig samen te tafelen. De folder met alle data en nuttige info zat midden in de Kinrooi info van december. U vindt hem ook hier online of als bijlage bij dit nieuwsbericht.