Gemeente Gemeente Kinrooi

deskundige financiën - gemeente Kinrooi

De uitdaging

Je staat in voor de integrale financiële registratie van de werking van het Sociaal Huis en woonzorgcentrum Zorgvlied. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van het jaarbudget en de jaarlijkse financiële afsluiting van deze diensten.  Tenslotte denk je actief mee over eventuele optimalisaties omtrent efficiëntie van de financiële processen. Je rapporteert aan de financieel directeur.

Ons aanbod

Een afwisselende job met heel wat eigen verantwoordelijkheden. De kans om je loopbaan in handen te nemen en je talent verder te ontwikkelen. Een aantrekkelijk salaris waarbij je je beroepservaring tot maximum 10 jaar mag meenemen. Het bruto geïndexeerde maandloon bedraagt tussen minimum 2.881,89 euro en maximum 4.855,90 euro. Maaltijdcheques ter waarde van 5,5 euro, fietsvergoeding, 35 dagen betaalde vakantie, 14 feestdagen, 2de pensioenpijler en de gemeenschappelijke Sociale Dienst GSD-v zijn voordelen waarvan je kan genieten.  Tevens werk je in een flexibel uurrooster met de mogelijkheid tot telewerken. Er zal ook een werfreserve aangelegd worden.

De perfecte match

Je beschikt over een bachelordiploma in een economische of financiele richting. Je bent analytisch sterk en kan probleemoplossend denken. Je bent een uitstekend planner en stipt en punctueel in je werking. We bieden je een job met de gepaste autonomie voor het eigen werk in combinatie met een goede samenwerking binnen het team.

Meer info ?

Check de downloads bij dit bericht voor meer info. Interesse? Solliciteer dan tot ten laatste 29 september 2023. Zet zeker 19 oktober 2023 al in je agenda. Dan organiseren we het examen voor deze functie. Als je daarvoor slaagt, ben je op welkom op 26 oktober 2023 voor een sollicitatiegesprek (of mondeling examen).