Gemeente Gemeente Kinrooi

Doe mee aan de coronastudie

Gepubliceerd op  za 10 okt 2020
Kinrooi wil als gemeentebestuur een duidelijk beeld krijgen van hoe de inwoners het leven in coronatijden ervaren en waar de prioriteiten moeten liggen om hen te ondersteunen in deze bijzondere tijden. Iedereen wordt daarom vriendelijk verzocht om mee te doen aan de online coronastudie.

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. Uw kinderen konden niet meer naar school of u zag uw kleinkinderen nog amper. Het sociale en culturele leven in onze anders zo levendige gemeente viel op slag stil. Sporten werd een individuele aangelegenheid en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Dit zijn maar enkele voorbeelden...

Om de impact van corona in te kunnen schatten en om te weten welke prioriteiten belangrijk zijn ter ondersteuning in deze speciale tijden, lanceert het gemeentebestuur in samenwerking met De betrokken partij en UHasselt een corona-onderzoek.  

Het invullen van deze online enquête kan anoniem van 10 oktober tot 10 november 2020. We hopen dat zoveel mogelijk inwoners de tijd vinden om deze online bevraging in te vullen. Alvast bedankt en stay safe !

Vragen? Mail naar impactmonitor@debetrokkenpartij.be