Gemeente Gemeente Kinrooi

Buurtsportdiensten natuurlijk !

De buurtsportdiensten van Noord-Oost Limburg dagen hun inwoners uit om 10 weken lang coronaproof te bewegen in de natuur met het hele gezin. Deelnemers maken bovendien kans op mooie prijzen uit de regio.


10 weken challenge
Van 15 maart tot en met 24 mei 2021 kan je genieten van een natuurlijk sportaanbod, 100% coronaproof. De buurtsportdiensten van Bocholt, Bree, Kinrooi, Maaseik, Oudsbergen en Peer bundelden 12 groene lussen en kwamen zo tot een mooi aanbod voor het hele gezin. Alle bewegwijzerde routes zijn permanent beschikbaar en vrij toegankelijk. Wandelen, fietsen of liever lopen? Er is voor ieder wat wils! Het volledige aanbod is hier te bekijken.

Doe mee en win!
Van elke activiteit wordt een Strava-segment aangemaakt. Alle geregistreerde deelnemers maken wekelijks kans op mooie prijzen uit de streek waaronder picknickarrangementen, streekproductenmanden en toegangstickets voor het klimpark Warredal. Doe je mee aan 7 van de 12 activiteiten, dan maak je kans op één van de unieke hoofdprijzen. Misschien slaap jij met je gezin binnenkort wel tussen de bomen bij Warredal in Neeroeteren of op het water bij Sail Center Limburg in Kinrooi!


Hoe kan je deelnemen?
Heel simpel:
Stap 1: installeer de gratis app Strava op je smartphone
Stap 2: surf naar www.buurtsportdiensten.be en volg de instructies om je account te linken
Stap 3: zet je Strava aan bij de startplaats
Stap 4: stop je Strava aan de finish en check je deelname op de website