Gemeente Gemeente Kinrooi

Doe mee aan de burgerbevraging

Gepubliceerd op  do 30 mei 2024
In 2025 start een nieuwe gemeentelijke beleidsperiode.Dan zullen er heel wat beleidskeuzes gemaakt mogen worden. Net zoals in de huidige beleidsperiode wil Kinrooi daar alle inwoners bij betrekken. Na kinrooimeemaken.be in 2019, is er nu een burgerbevraging gelanceerd.

Langs deze weg doet de gemeente een warme oproep naar zoveel mogelijk inwoners om zeker mee te doen aan de burgerbevraging. De enquête invullen, kost 10 à 15 minuten van je tijd maar het bepaalt wel mee de toekomst van onze gemeente.

Bij het participatietraject kinrooimeemaken.be werd in 2019 gepolst naar ideeën voor het meerjarenplan. Van de meer dan 100 voorstellen werden er de voorbije jaren heel wat uitgevoerd. Schoolomgevingen werden verkeersveiliger gemaakt, speelpleintjes werden gerenoveerd of aangelegd, een klimaatbos, hondenlosloopweides, betaalbare bouwplaatsen, …

Anno 2024 gaan we opnieuw te rade bij de inwoners: Wat is goed? Wat kan beter? Waar liggen jullie wakker van? Je kan je mening geven over verschillende beleidsthema’s. Het gaat dan over zaken als verkeersveiligheid, kinderopvang, ouderenzorg, wegenwerken, milieu, afval, … Met de input wil de gemeente het toekomstig beleid nog beter afstemmen op jouw noden en wensen.  Bovendien kunnen we dan beslissingen nemen op basis van concrete cijfers. Het spreekt voor zich dat je nog zal horen van de onderzoeksresultaten. 

Hoe meedoen?

Surf hier naar de enquête en vul ze online in

Niet online, dan papier ! 

Wil je de bevraging liever niet online invullen? Dan kan je een papieren versie van het onderzoek krijgen op de volgende locaties:
- ontvangstbalie gemeentehuis
- ontvangstbalie Sociaal Huis
- bibliotheek
- buitenschoolse kinderopvang ‘t Speelnestje
Je kan ze na het invullen gewoon afgeven. Jouw antwoorden worden dan samen met de online enquête verwerkt. Je vind de enquête ook als download bij dit nieuwsbericht. Die printen, invullen en op één van de locaties terug bezorgen, is ook een mogelijkheid. Alvast dank voor de medewerking. Je kan er - indien gewenst - een geschenkbon van 25 euro mee verdienen.