Gemeente Gemeente Kinrooi

Bereikbaarheid

Vaccinatiecentrum de Borg is goed bereikbaar. Er is ruime (gratis) parking als je met eigen vervoer komt. De sporthal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op de parking aan de voorzijde van het vaccinatiecentrum zal er éénrichtingsverkeer komen. Wegrijden dient dan te gebeuren via een tijdelijk nieuwe aangelegde weg op het einde van de parking (zie plannetje op deze pagina). Volg de bewegwijzering en de richtlijnen van de parkeerwachters ter plaatse.

Te voet of per fiets
Woon je niet te ver en/of ben je sportief aangelegd? Dan is wandelen of fietsen de optie waarvoor je alvast geen parkeerplaats hoeft te zoeken.  

Eigen vervoer
Is wandelen of fietsen niet mogelijk? Dan is eigen vervoer aangewezen.  Als je er niet zelf met eigen vervoer kan geraken, doe je best een beroep op naaste familie, je knuffelcontact of iemand uit je bubbel. Dat is de veiligste manier om naar het vaccinatiecentrum te gaan.

De Lijn & belbus
Lijnbus nummer 11 vanuit Maaseik komt langs het vaccinatiecentrum in Neeroeteren. De halte Akkerstraat Neeroeteren ligt op wandelafstand (300 meter) maar zal voor de gelegenheid dichter bij het vaccinatiecentrum liggen. Klik hier voor de routeplanner van de Lijn. 

Via 011 85 03 00 kan je informeren of de belbus je kan helpen. Het klantnummer voor mensen die naar het vaccinatiecentrum willen komen, is 245303.  Een vervoerbewijs voor de belbus koop je vooraf via een verkooppunt, ticketautomaat, sms of met de app. Er komt een belbushalte op de parking van het vaccinatiecentrum.   

Minder Mobielen Centrales
Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi beschikken alle drie over een Minder Mobielen Centrale. De bestaande gebruikers of leden kunnen er gebruik van maken. Als familie, vrienden of kennissen echt niet kunnen helpen, kan je een beroep doen op de MMC. Voor meer info kan je contact nemen via 089 77 86 79 (MMC Kinrooi).

Privé vervoer
Als je er met alle bovenstaande opties niet geraakt, kan je een beroep doen op private vervoersinitiatieven zoals bijvoorbeeld een taxi. Dat is dan vanzelfsprekend op eigen kosten.