Gemeente Gemeente Kinrooi

Activiteiten à volonté

Gepubliceerd op  di 18 apr 2023
Ouders en opvoeders, fashionista's... check zeker even deze lezing of workshop die je kan interesseren. Klik verder voor het programma en schrijf je in als je erbij wil zijn.

Lezing Het zijn soms kleine ettertjes (Maurits Wysmans)
dinsdag 16 mei om 20u00

Kinderen opvoeden is heel leuk en boeiend maar niet altijd even gemakkelijk. Kinderen weten uit zichzelf niet wat kan en niet kan. Ouders en leerkrachten  moeten hen dat geleidelijk aan leren door duidelijke grenzen te stellen. Regels en afspraken helpen kinderen, het geeft hen een veilig gevoel en zorgt ervoor dat niet alles telkens weer ter discussie staat. Grenzen aangeven is noodzakelijk. Maar hoe doe je dat? En wat mag een kind dan wel en wat niet? Maurits Wysmans legt het allemaal uit tijdens deze lezing in het kader van de Week van de Opvoeding.

Schrijf je hier in voor de lezing Het zijn some kleine ettertjes van 16 mei

Workshop Pimp je kledij (Afvalvrij mei)
dinsdag 30 mei om 19u00

Een gaatje, een scheurtje, ... Of ben je gewoon een beetje uitgekeken op dat ene kledingstuk? In deze workshop in samenwerking met Avansa Limburg ga je aan de slag met naald en draad om kleine beschadigingen weg te werken en/of je kleding op te vrolijken voor hergebruik. Je mag zeker enkele kledingstukken meebrengen om te oefenen. Deze workshop in het kader van Afvalvrij mei vindt plaats op dinsdag 30 mei om 19u00 in het gemeentehuis. Deelnemen (maximum 12 personen) is gratis. We vragen om praktische redenen enkel om even in te schrijven. 

Schrijf je hier in voor de workshop Pimp je kledij van 30 mei