Gemeente Gemeente Kinrooi

Speelpleinwerking vanaf maandag 1 juli

Gepubliceerd op  wo 26 jun 2024
Aanstaande maandag 1 juli start de gemeentelijke speelpleinwerking in Kinrooi. Op vier verschillende pleinen kunnen kinderen terecht voor een leuke namiddag. Net zoals anders kan men een koekje en een drankje aankopen, zij het dit jaar enkel met jetons te verkrijgen via Payconiq.

In 2024 is er speelpleinwerking (SPW) van maandag 1 juli tot en met vrijdag 9 augustus, telkens van 13u30 tot 17u00. Donderdag 11 juli is een feestdag, dus is er geen speelpleinwerking. Iedere leeftijdsgroep heeft een aparte werking op het speelplein.

Je kan je online inschrijven of je kan je op het speelplein zelf inschrijven. Wil je dat de inschrijving vlot verloopt? Vul dan vooraf de individuele steekkaart én medicatiefiche voor het kind in. Zo spaar je tijd voor de inschrijving en is je kind sneller aan het spelen. Beide documenten vind je op deze pagina bij de downloads onderaan.

Speelpleinwerking wordt gratis aangeboden door het gemeentebestuur. Een drankje of koekje aankopen, kan nog steeds maar bij voorkeur niet meer met cash geld. In het kader van de digitalisering en minder met cash geld werken, kan je dit enkel met jetons verkrijgen. Die zijn bij het inschrijfmoment te koop via Payconic. Eén jeton kost 0,5 euro. Voor één jeton kan je een drankje of een koekje krijgen. 

PS Mocht jetons aankopen via Payconiq toch niet lukken, dan is enkel gepast cash geld een noodoplossing.