Gemeente Gemeente Kinrooi

Wie verdient de 6de Uni-K-award?

Gepubliceerd op  di 21 jan 2020
Op vrijdag 6 maart zal Unizo Kinrooi in samenwerking met de gemeente Kinrooi voor de zesde keer de Uni-K-award uitreiken aan een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). Wie verdient die award volgens u? U kan zelf bedrijven, ondernemers of winkels voordragen voor nominatie.

Guido (afwerkingsbedrijf) Baens, landbouwer Leo Henckens-Snijkers, fruitteler Albert Royakkers, bakkerij Martens en frituur Mullerhof (Kurt Prikken): dat waren de eerste vijf winnaars van de Uni-K-award waarmee Unizo Kinrooi en de gemeente een ondernemer in de bloemetjes zet. 

Kent u een mooi bedrijf in Kinrooi? Groot of klein? Origineel, vriendelijk, ecologisch? Of eender op welke manier speciaal ... ? Is uw werkgever, uw buurman, het bedrijf van iemand anders of uzelf een nominatie waard? Laat dit dan vòòr maandag 27 januari weten via www.unizo.be/kinrooi of via mail naar kristel.stals@kinrooi.be. Momenteel is de Uni-K commissie op zoek naar kandidaten voor de nominatie. De drie handelaars die genomineerd worden, krijgen later bezoek van de Uni-K award jury. 

De uitreiking van de 6de Uni-K-award zal opnieuw plaatsvinden in GC De Stegel. De datum van de Awardceremonie is reeds gekend: vrijdag 6 maart 2020. Vergeet uw suggesties voor de nominaties niet tijdig te doen!