Gemeente Gemeente Kinrooi

OLS zoekt helpende handen

Gepubliceerd op  ma 18 dec 2017
Op zondag 1 juli zal het Oud Limburg Schuttersfeest plaatsvinden in de gemeente Kinrooi. Iedereen die wil meehelpen aan dit volksfeest, geeft best een seintje aan de dienst vrije tijd in GC De Stegel. Dan krijgt u ineens een uitnodiging voor een infomoment over de OLS-vrijwilligers.

Voor het Oud Limburgs Schuttersfeest zoekt de organisatie nog een groot aantal helpende handen. De bij de dienst vrije tijd bekende en geregistreerde verenigingen ontvangen binnenkort allemaal een uitnodiging voor een eerste overlegmoment over de OLS-vrijwilligers. Dat zal plaatsvinden op 24 januari 2018 om 20u00 in de grote zaal van GC De Stegel te Molenbeersel. Daar wordt uit de doeken gedaan hoe men als vereniging kan meehelpen aan dit grote feest.

Verenigingen die niet bij de dienst vrije tijd¬†gekend zijn, zoals buurtverenigingen, ‘losse’ vriendengroepen, onderafdelingen van verenigingen mogen uiteraard ook meehelpen. Zij kunnen zich kenbaar maken via secretariaat@ols2018.eu.¬†Dan ontvangen zij ook een uitnodiging voor de vergadering van 24 januari.