Gemeente Gemeente Kinrooi

Infoavond verkeersveilige schoolomgeving Molenbeersel

Gepubliceerd op  vr 06 okt 2017
Op dinsdag 17 oktober organiseert het gemeentebestuur een infoavond over de herinrichting van de schoolomgeving in Molenbeersel. Iedereen is van harte welkom om 20u00 in de eetzaal van basisschool De Wieken in Molenbeersel.

In 2018 zijn er werken gepland om de schoolomgeving in Molenbeersel verkeersveiliger te maken. Voor de aanvang van de omgevingswerken zal de oude parochiezaal afgebroken worden. De vrijgekomen ruimte wordt dan gebruikt in functie van de herinrichting. De Kleine Scheurestraat wordt volledig vernieuwd als fietsstraat en zal ook een gescheiden rioleringsstelsel krijgen. In het gedeelte van de Scheurestraat tussen de Smeetsstraat en de Kleine Scheurestraat zullen stoepen komen waar deze momenteel nog ontbreken.

Tijdens de infoavond zal ontwerper Buro LST meer uitleg geven over de plannen. Ook is er een afkoppelingsdeskundige aanwezig die alles kan vertellen over het (verplicht) overschakelen naar een gescheiden rioleringsstelsel.

Tot slot kunnen de aanwezigen indien gewenst nog bijkomende vragen stellen. Iedereen is welkom om 20u00 in basisschool De Wieken, die voor deze gelegenheid de eetzaal aanbiedt als locatie voor deze infoavond.