Gemeente Gemeente Kinrooi

Heropening theatercafé GC De Stegel

Gepubliceerd op  di 07 nov 2017
Op woensdag 15 november is iedereen om 20u00 uitgenodigd voor de officiële heropening van het theatercafé in GC De Stegel. Met gratis drankjes en een leuke fingerfood walk geeft uitbater Mathieu Janssen een nieuw startschot voor deze mooie horecazaak.

De voorgaande concessies van het theatercafé verliepen niet naar wens. AGB Kinrooi heeft het
zaaltoezicht nu losgekoppeld van het theatercafé. Hierdoor kan de nieuwe uitbater - Mathieu Janssen, gekend van Molendorp - zich ten volle concentreren om er een gezellig theatercafé van te maken.

Mathieu Janssen: “Ik had al een tijdje plannen om bijkomend iets anders in de horeca te doen. Het theatercafé zal een zaak worden waar iedereen welkom is en waar de verenigingen zich thuis voelen. Naar eten toe willen we kwalitatieve maaltijden aanbieden want de zaak leent zich uitstekend om gezellig een tafeltje te doen. Dat kan dan van tapas gaan tot diverse menusuggesties die kunnen verschillen van dag tot dag. Op woensdag 15 november is iedereen van harte welkom vanaf 20u00 om er een mooie start van te maken. Buiten de drankjes voorzien we een fingerfood walk en animatie. Vanaf dan is het theatercafé open van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16u00 en in het weekend vanaf 11u00, tenzij er activiteiten zijn in GC De Stegel. Dan zijn we normaliter altijd - dus ook vroeger of eventueel op maandag - geopend.”