Gemeente Gemeente Kinrooi

Opruimactie zwerfvuil: doet u ook mee ?

Gepubliceerd op  ma 05 mrt 2018
Genoeg van al dat zwerfvuil? Ook in 2018 trekken we er weer massaal op uit om samen onze leefomgeving te bevrijden van al dat zwervend vuil. Doe mee op 20, 21 en 22 april aan de jaarlijkse actie van Limburg.net.

In 2018 focust de actie zich niet enkel op de gemeentelijke wegen. Er is ook aandacht voor het landelijke gebied in de leefomgeving, waar weidedieren, zoals koeien, al te vaak het slachtoffer worden van zwerfvuil. Wil u samen met uw klas of vereniging meehelpen om plastic soep in de oceanen te voorkomen, weidedieren te behoeden tegen zwerfvuil en uw eigen buurt een aangenamere omgeving te maken en er nog wat aan verdienen ook? Neem dan deel aan de grote Straat.net zwerfvuil opruimactie op 20, 21 en 22 april 2018.

Inschrijven kan tot en met 22 maart per mail naar kristel.stals@kinrooi.be. Na de inschrijving krijgen de deelnemers bepaalde straten toegewezen. Op de opruimdag zelf kan iedereen beschikken over het nodige opruimmateriaal: vuilzakken, handschoenen, …. Limburg.net betaalt voor elke opgeruimde kilometer 15 euro uit.