Gemeente Gemeente Kinrooi

Genomineerden voor 4de Uni-K-award gekend

Gepubliceerd op  vr 09 mrt 2018
Op vrijdag 16 maart zal Unizo Kinrooi in samenwerking met de gemeente Kinrooi voor de vierde keer de Uni-K-award uitreiken aan een uniek Kinroois(e) bedrijf(sleider). De jury heeft inmiddels de drie genomineerden bekendgemaakt.

UNIZO Kinrooi wil door het uitreiken van deze Award, een zelfstandige ondernemer uit Kinrooi die zich op een creatieve, originele of innovatieve manier in de kijker heeft geplaatst proficiat zeggen en eeuwige Kinrooise roem verschaffen. De bekendmaking van de uiteindelijke winnaar zal plaatsvinden op vrijdag 16 maart 2018 om 19u30 in GC De Stegel. 

De drie genomineerden om Guido (afwerkingsbedrijf) Baens, landbouwer Leo Henckens-Snijkers en fruitteler Albert Royakkers op te volgen voor de 4de Uni-K award zijn:

Amerikaanse Stock Geelen
Een Doe-het-zelf-zaak met gereedschap, ijzerwaren, pvc, huishoudmateriaal, en zoveel meer. Als één van de toonaangevende retailers van onze gemeente streven ze naar uitmuntendheid op alle vlakken van de bedrijfsvoering. De jury prees deze zaakvoerders waarbij ze traditie en moderniteit op een intelligente wijze combineren.

Bakkerij Martens
De smaak van kwaliteit kan u terugvinden in deze familiezaak. Het bedrijf heeft reeds 30 jaar op de teller staan en blinkt uit in versheid bij het vervaardigen van ambachtelijke, dagverse broden, patisserie en lekkere Limburgse vlaaien. De jury prees de onderneming voor hun professionaliteit en vastberadenheid in de sector.

Serrebouw Vandendijk
Rudi Vandendijk runt een KMO bedrijf in Kinrooi. Als specialist van het vervaardigen van diverse oplossingen voor ieders overkappingsprobleem van een klein terras tot professionele tuinbouwkassen. De jury prees de onderneming als lokale werkgever en de aansluiting bij ambacht en kwaliteit.

De uitreiking van de de Uni-K-award wordt opnieuw een niet-te-missen-evenement. Deze editie zal verlopen onder een heel nieuw concept. Na ontvangst met netwerkreceptie, worden de drie genomineerden uitgebreid aan het publiek voorgesteld en zal door de jury bekend gemaakt worden wie de vierde Uni-K-award in ontvangst mag nemen.

Tevens wordt er een, minstens even belangrijke, publieksprijs uitgereikt! Deze winnaar wordt die avond door de aanwezigen verkozen. Waar de Uni-K award door de jury wordt verkozen, daar is de publieksprijs helemaal een erkenning door de aanwezige collega-ondernemers. Na afloop van het officiële gedeelte, onder leiding van Cynthia Reekmans, barst het feest los met live muziek. Kaarten voor deze avond zijn te bestellen via mathy@ppclips.be.