Gemeente Gemeente Kinrooi

Diverse buurtgezellen gezocht

Gepubliceerd op  vr 13 apr 2018
Voor "Buurtgezellen Kinrooi verbind(t) je" is de dienst zorg en ouderen actief op zoek naar mensen die iets willen betekenen voor een oudere inwoner in de omgeving. Als buurtgezel bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je iets wil doen voor je oudere medemens. Dit zijn de openstaande "vacatures".

Buurtgezellen zoekt:

- een heer voor een babbel of korte wandeling in de buurt van de Eikelenbosstraat, Fosheistraat, Heibroekstraat (Molenbeersel), Kampstraat (Kinrooi)

- een dame om eens mee te gaan wandelen (in de lente of zomer) met de rolstoel, in de buurt van de Toekomststraat, Kasteelstraat, Ittervoorterweg (Kessenich)

- een dame om eens een tas koffie mee te drinken, voor een gezellige babbel in de buurt van de Weertersteenweg (centrum Molenbeersel)

- een heer om op donderdag om 8u00 en/of op zondag om 9u00 mee naar de mis in Ophoven te gaan.

- een man die zin heeft om samen orgel te spelen met een senior in Ophoven.

Een buurtgezel bepaalt zelf hoe vaak en wanneer (in overleg met de betrokkene) hij wenst in te springen om een senior te helpen. Heeft u interesse en wil jij iets doen voor een buur? Neem dan contact op met de dienst zorg en ouderen via 089 77 86 74 of per mail naar zorgenouderen@kinrooi.be. Meer info over dit project vindt u hier op de site.