Gemeente Gemeente Kinrooi

Welkom op de isolatiedag op 18 november

Gepubliceerd op  zo 12 nov 2017
Op 18 november organiseren de Vlaamse overheid, Bouwunie en de Vlaamse Confederatie Bouw de eerste Isolatiedag. Die zaterdag komt u op verschillende werven van woningen verspreid over Vlaanderen alles te weten over isoleren en luchtdicht bouwen. U krijgt er deskundige uitleg én live demonstraties.

Wat zijn de mogelijkheden om uw huis te isoleren? Hoe gaat dat in zijn werk? Welke premies zijn er? Waar vindt u een vakman? Hoe begint u eraan? Op tal van werven in Vlaanderen zijn er op zaterdag 18 november aannemers aan het werk die meer uitleg geven over de diverse mogelijkheden om een woning te isoleren, zoals dakisolatie met verschillende isolatietechnieken, het navullen van spouwmuren met verschillende materialen, isoleren van gevels langs de buitenzijde, vloerisolatie, muren isoleren langs binnenuit...

Op iedere werf krijgt u professionele uitleg van een aannemer over de toepassingsmogelijkheden en u ontdekt hoe de werken in praktijk verlopen. Verder krijgt u meer informatie over de isolatiewetgeving en de verschillende premies. Op iedere werf worden er tussen 11u00 en 16u00 diverse sessies georganiseerd. Een infosessie met demonstratie duurt een uur.

Inschrijven? Kies een werf in uw regio op www.isolatiedag.be. Schrijf vandaag nog in. Het aantal plaatsen per werf is beperkt. Deelnemen is gratis.